Anthony Kavanagh: "Mu poeg inspireerib mind"

sisu

Oma saates puudutate oma isadust. Mida on poja sünd teie elus nii mehe kui kunstnikuna muutnud?

See muutis kõike. Ennekõike uni (naerab), aga ka maja dünaamika, paarisuhe, peame end uuesti leiutama. Beebi toob majja elu, naerab, see on suurepärane! Minu jaoks on laps aja reinkarnatsioon. Varem ma ei näinud, kuidas aeg möödus, nüüd näen. Täna, kaks aastat tagasi, õppis ta kõndima…

Kunstnikuna on laps inspiratsiooniallikas. Poeg inspireerib mind, annab veel ühe põhjuse tööle minna. Minust on saanud härra Kavanagh. Kui oled kord lapsevanem, saad kellelegi eeskujuks, tahad olla parim teejuht ja sisendada väärtusi.

Täpselt, milliseid väärtusi soovite oma pojale edasi anda?

Austus iseenda ja teiste vastu. Levitage armastust, andke teistele, sirutage alati käsi ...

Topic Veel teemast:  Tuvastage ja ravige noorte tüdrukute põiepõletikku

 

Sa said isaks 40-aastaselt. Isadus, üsna hilja, valitud?

Jah, see on valik. Me pidime juba ema leidma! Proovisin kaua üksinda, ei õnnestunud (naerab). Tegelikult ma lihtsalt polnud valmis. Teadsin, et tahan last saada, aga mitte kohe. Kui meil oleks palju pikem eluiga, oleksin isegi 120 aastat oodanud! Kui ma oma kihlatu kohtasin, olin 33-aastane ja temagi polnud selleks valmis. Vanuse edenedes hakkame aga arvutama, et millal ma nii vanaks saan, siis on neid nii palju. Ütlesin siis oma kihlatule: kui 40-aastaselt last ei tule, jätan ta maha!

Mu vanemad surid noorelt, ema 51-aastaselt ja isa 65-aastaselt. Mul on siiani see noorelt suremise ahastus, ma tahan tema jaoks olla nii kaua kui võimalik.

 

Sa oled koomik, aga kas sa oled naljamees issi?

Üha rohkem naljameest. Lastega suhtlemine muutub huvitavamaks alates 2. eluaastast. 2–4-aastased on maagilised aastad! Varem on laps palju rohkem emmega seotud, see pole sama suhe. Muidu ma ei arva, et olen karm, vaid kindel. Ma ütlen alati oma pojale, ema ütleb kaks korda ei, isa üks kord!

Alustasite oma karjääri 19-aastaselt. Kui teie poeg otsustaks mõne aasta pärast teie jälgedes käia, kuidas te reageeriksite?

Nüüd, kui ma olen isa, oleksin veidi ehmunud. See ei ole kerge töö. Olen teadlik, et mul on väga vedanud. Olen 22 aastat elatist teeninud, tehes seda, mida armastan. Aga ma ütleksin talle kindlasti seda, mida mu ema ütles mulle: "tee, mis tahad, aga tee seda hästi." “

Topic Veel teemast:  Kohtle oma loomi, kaitse oma lapsi!

 

Olete kanadalane, Haiti päritolu, kas räägite oma pojaga kreooli keelt?

Ei, aga ma tahaksin, et ta sellest teada saaks. Mulle oleks meeldinud, kui mu vanemad oleksid ikka veel temaga rääkimas. Ma saan sellest suurepäraselt aru, aga räägin seda hästi ainult 65%, mul oleks vaja kuuajalist praktikat kreooli keeles (naerab). Tahaks juba, et ta õpiks inglise keelt nagu mina, see on võimalus varakult harjutada. Algul rääkisin temaga inglise keeles, sest tahtsin, et ta oleks kakskeelne. Aga pärast ajas see mind natuke… "purjus".

 

Sinu poja nimi on Mathis, kuidas sa tema eesnime valisid?

Minu kihlatuga leppisime viimasel hetkel kokku, vaid paarkümmend minutit enne tema lahkumist! Lisaks jõudis kuu aega varem kohale! Tema täisnimi on Mathis Alexandre Kavanagh.

 

Teie kui noore isa elu tipphetk?

Neid on palju... Esimene on muidugi siis, kui see välja tuli. Sünnituse ajal tundsin isa kohalolu. Ja siis näeb ta tema moodi välja. On ka esimene kord, kui ta ütles, et ma armastan sind, esimene kord, kui ta ütles issi, pluss ta ütles seda enne ema!

 

Kas sa mõtled oma pere suurendamise peale?

Jah, me vajame nüüd tüdrukut, ilusat väikest õde! Relvadega, et oma kosilasi eemale peletada, kui ta on teismeline (naerab). Aga kui mul oleks poiss, oleksin ikkagi õnnelik…

 

Jäta vastus