1. Lepingu ese.
    • See leping kehtib veebisaidi https://healthy-food-near-me.com kohta ja sõlmitakse nende saitide kasutaja ja saitide omaniku vahel (edaspidi https://healthy-food-near-me.com )
    • Käesoleva lepinguga kehtestatakse kasutaja Isikuandmete ja muu teabe saamine, salvestamine, töötlemine, kasutamine ja avalikustamine, mida https://healthy-food-near-me.com saidi kasutajatelt saab. Kasutaja täidab isikuandmeid.
    • Teabe, teadaande paigutamiseks kasutage saiti mis tahes saidil thehttps: //healthy-food-near-me.com, kasutaja peab käesolevat lepingut hoolikalt läbi lugema ja väljendama täielikku nõusolekut selle tingimustega. Selle lepinguga täieliku nõusoleku kinnitamine on saidi kasutamine kasutaja poolt.
    • Kasutajal ei ole õigust teavet, teateid postitada, saiti kasutada, kui ta ei nõustu käesoleva lepingu tingimustega või kui ta pole jõudnud täisikka, kui tal on õigus lepinguid sõlmida või kui ta pole selleks volitatud isik ettevõtte, kelle nimel teave on postitatud, teadaanne.
    • Saidi abil saitidele teavet postitades sisestab kasutaja isikuandmed või esitab need andmed muul viisil ja / või sooritades saidil mis tahes toiminguid ja / või kasutades saidi mis tahes osa, nõustub kasutaja selgesõnaliselt käesoleva lepingu tingimused ja pakub aadressile //healthy-food-near-me.com õigust saada, säilitada, töödelda, kasutada ja avaldada kasutaja isikuandmeid vastavalt käesoleva lepingu tingimustele.
    • Käesolev leping ei reguleeri andhttps: //healthy-food-near-me.com ei vastuta kasutaja isikuandmete ja mis tahes muu teabe vastuvõtmise, säilitamise, töötlemise, kasutamise ja avalikustamise eest kolmandatele isikutele, kes ei kuulu aadressile https : //healthy-food-near-me.com ja üksikisikud, kes ei ole AvtoTachki töötajad .com, isegi kui Kasutaja sai juurdepääsu nende isikute saitidele, toitudele või teenustele aadressil .com või uudiskiri. Konfidentsiaalne on see, et käesolev leping on ainus teave, mis on saidi andmebaasi salvestatud krüptitud olekus ja on saadaval ainult aadressil //healthy-food-near-me.com.
    • Kasutaja tunnistab, et kui ta jätab tähelepanuta oma isikuandmete ja autoriseerimisandmete turvalisuse ning kaitse, võivad kolmandad isikud saada volitamata juurdepääsu kontole ning isiku- ja muudele kasutajaandmetele. https://healthy-food-near-me.com ei vastuta sellise juurdepääsu kahjude eest.
  2. Isikuandmete hankimise kord.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Küpsised teenuste osutamiseks olenevalt sellest, näiteks andmete salvestamine korvi külastuste vahel;
    • Kasutaja IP-aadress.
  2. Kogu teabe kogume meie endi kujul ja see ei muutu andmete kogumisel. Kasutaja vastutab usaldusväärse teabe, sealhulgas isikuandmete kohta. Http://healthy-food-near-me.com on õigus vajadusel kontrollida esitatud teabe õigsust ja taotleda esitatud teabe kinnitust vajadusel osutama Kasutajale teenuseid.
  3. Kasutajateabe kasutamise kord.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Andmebaasile juurdepääsu võimaldamise tingimused.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • selliste riigiasutuste mõistlike taotluste korral, kellel on õigus selliseid andmeid ja teavet nõuda ja vastu võtta;
    • kui kasutaja rikub saidi https://healthy-food-near-me.com arvates käesoleva lepingu tingimusi ja/või muid lepinguid ja lepinguid, mis on sõlmitud saidi https://healthy-food-near-me.com ja kasutaja.
  7. Kuidas seda teavet muuta / kustutada või tellimusest loobuda.
  1. Kasutajad saavad igal ajal teha muuta / kustutada Isikuandmed (telefon) või tellimusest loobuda. Mõnede saidi https://healthy-food-near-me.com funktsioonide töö, mis eeldab kasutaja kohta teabe kättesaadavust, võidakse peatada teabe muutmise/kustutamise hetkest.
  2. Kasutaja isikuandmeid säilitatakse seni, kuni Kasutaja need kustutab. Kasutaja piisavaks teavitamiseks isikuandmete kustutamise või muu töötlemise kohta saadetakse kiri (teave), mille saadetakse Kasutaja määratud e-mailile.
  3. Andmekaitse.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Küsimuste korral kontaktaadress.
  4. Teie esitatud teabega seotud küsimuste, soovide ja kaebuste korral võtke palun ühendust e-posti aadressiga: Support@healthy-food-near-me.com. Kirjalikul taotlusel ning tema isikut ja volitusi tuvastava dokumendi esitamisel võime anda kasutajale teavet andmebaasi asukoha kohta teabe hankimise korra kohta.
  5. Muudatused privaatsuseeskirjades.
  6. Võime privaatsuspoliitika tingimusi muuta. Sel juhul asendame versiooni tingimuste lehel, seega kontrollige seda perioodiliselt https://tervislik- toit-lähedal-me.com/ privaatsusleping Kõik lepingu muudatused jõustuvad nende avaldamise hetkest. Saiti kasutades kinnitab Kasutaja Privaatsuspoliitika uute tingimustega nõustumist sõnastuses, mis kehtis ajal, mil Kasutaja Saiti kasutab.
  7. Lisatingimused.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Juhul, kui mõnda privaatsuspoliitika sätet, sealhulgas mis tahes ettepanekut, klauslit või selle osa, peetakse seadusega vastuolus olevaks või kehtetuks, ei mõjuta see ülejäänud sätteid, mis ei ole seadusega vastuolus, jäävad need kehtima täies jõus ja kehtivad ning mis tahes kehtetut sätet või sätet, mida ei saa täita ilma poolte edasiste meetmeteta, loetakse muudetuks, muudetuks ulatuses, mis on vajalik selle kehtivuse ja rakendamise võimaluse tagamiseks.
  3. See leping laieneb Kasutajale alates saidi kasutamisest, sealhulgas reklaami paigutamisest, ja kehtib seni, kuni saidil on salvestatud kogu kasutaja kohta käiv teave, sealhulgas isikuandmed.