Lorànt Deutsch: tema karjäär ja elu isana

Kui oleksite jätkanud spordiõpinguid FC Nantes'is, võiksite olla täna elukutseline jalgpallur. Kahetseb?

Mul on jalgpallurist sõber, kes sai insuldi. Ma näen, kuidas see haigus seda vähendab. Saan aru, et mul on veel mõlemad jalad mängida. Ja loomulikult on mul võimalus end laval väljendada.

Teete kino, teatrit, dubleerite animafilme. Olete olnud ka kirjanik alates oma enimmüüdud raamatu Metronoom ilmumisest. Millist tegevust pakute kõige rohkem?

Need on osad minu erialast. Kõik täidab mind! Isegi kui vastab tõele, et mulle meeldib omada piire, meeldib mulle ka olla oma loomingu autor, mis on tänu raamatule võimalik. See paneb mind oma tegude eest vastutama.

Oled peaaegu aasta olnud isa. Milline vanem sa oled?

Olen väga kõva, väga range isa (naerab). Ma arvan, et mu tütar oleks sobivam vastama. Minu jaoks on kõigil allosas karp, mis avaneb, kui lapsevanemaks saad. Kui avastate armastuse oma lapse vastu, saavutate ainult "taseme".

Sa kutsusid oma tüdrukut Sissiks. Austusavaldus Austria keisrinnale?

Üldse mitte, see on austusavaldus mu naise vanaemale nimega Simone. Aga me ütlesime endamisi, et ta hakkab koolis kannatama, et see nimi saab ehk järgmise 10-15 aasta jooksul moes. Seega valisime Sissi kasuks, et säästa teda mõnitamisest (naerab).

Kahe näitlejast vanema puhul võib see teie tütrele kadedust tekitada. Kas suruksite teda sellesse valikusse või eelistaksite, et ta teeks midagi muud?

Topic Veel teemast:  Beebi esmaabikomplekt puhkusel

Ma tahan teda paljudele asjadele äratada, aga kui see on tema valik, siis annan talle nõu. Käib ta meie jälgedes või mitte, me toetame teda tema soovides. Kuigi ma eelistaksin, et ta oleks tennisist.

Miks?

Sest ma armastan tennist ja mul pole partnerit ...

Milliseid väärtusi soovite talle eelkõige edasi anda?

Uudishimu, uudishimu ja veel uudishimu. Aga eelkõige mõõtmatu armastus ema ja isa vastu.

 

Jäta vastus