Tunnistus: "ämmaemand rahustas mu ärevust"

sisu

Raseduse jälgimine: miks ma valisin ülemaailmse toetuse

«Kaks esimest last sünnitasin Soomes. Seal suhtutakse lapsesse väga lugupidavalt. Ei mingit nööri klammerdamist enne peksmise lõpetamist ega süstemaatilist maoaspiratsiooni. Prantsusmaale naastes olin rase ja otsisin kohe sünnitusmaja, kus saaksin ilma medikaliseerimiseta sünnitada. Sünnitasin Givorsi sünnitusmajas. Minu laps sündis enneaegselt, tal olid suured probleemid ja me oleksime temast peaaegu ilma jäänud. Seda kõike selleks, et öelda, et kui ma oma neljandaga rasedaks jäin, olin väga ärevil. Oma ämmaemandaga olen tutvunud töö kaudu. Algul üldine toetus mind väga ei ahvatlenud. Olen üsna tagasihoidlik inimene. Mõte, et mind jälgib kogu raseduse vältel sama inimene, hirmutas mind ja ma kartsin ka, et mu mees jääb sellest duost kõrvale. Kuid lõpuks läks Cathyga nii hästi, et tahtsin temaga proovida.

"Tema emapoolne pool rahustas mind"

Raseduse jälgimine läks väga hästi. Iga kuu käisin tema kontoris konsultatsioonidel. Ühesõnaga klassikaline järg. Kuid põhimõtteliselt oli kõik väga erinev. Mul oli vaja rahustada ja ämmaemand aitas mul tõesti hirmudest üle saada. Tänu temale sain öelda, millised on minu soovid, kuidas ma soovin, et mu laps tuleks maailma. Mu abikaasa, kellel ei olnud õnnestunud oma muret pärast mu viimast sünnitust verbaliseerida, suutis temaga arutleda, end projitseerida. Ta oli alati olemas, ma võisin talle igal ajal helistada, kui mul oli probleeme. Tunnistan, et kuigi see oli mu neljas rasedus, oli mul vaja ema saada. Cathy andis mulle enesekindluse tagasi. Tähtaja lähenedes oli mul mitu valetööd. Näib, et see on tavaline neljanda raseduse ajal. Veekaotuse päeval helistasin kell 4 öösel ämmaemandale

Topic Veel teemast:  18 asja, mida äsja sünnitanud naisele mitte öelda

"Esimest korda on isa leidnud oma koha sünnituse ajal"

Kui ma sünnitusosakonda jõudsin, oli ta juba seal, alati tähelepanelik ja hooliv. Mul oli väga hea meel teda leida. Ma poleks end teise ämmaemandaga sünnitamas näinud. Cathy viibis meiega kogu sünnituse ajal ja jumal teab, et see kestis kaua. Ta ei sundinud end kordagi, ta juhatas meid diskreetselt. Mitu korda andis ta mulle nõelravi, et mind leevendada. Esimest korda on mu mees oma koha leidnud. Tundsin, et ta on tõesti minuga mullis, me kolmekesi tervitasime seda last. Kui mu poeg sündis, ei hüüdnud ta kohe, ta oli rahulik ja rahulik, ma olin üllatunud. Meile jäi mulje, et temagi oli tundnud seda rahustavat õhkkonda, mis sünnitustoas valitses. Minu ämmaemand liigutati. Kui ta mu poja sülle võttis, nägin, et see oli siiras, et ta oli sellest sünnitusest väga liigutatud. Seejärel jäi Cathy sünnitusjärgselt väga kohal olema. Ta tuli mulle kord nädalas esimest kuud külla. Täna oleme endiselt ühenduses. Ma ei unusta seda sünnitust kunagi. Minu jaoks on üldine toetus olnud tõesti suurepärane kogemus. “

Jäta vastus