Tunnistus: Allani filtreerimata intervjuu, @daddypoule Instagramis

sisu

Tal on 4 last (Chelsea, 11, Marc, 10, Nayan, 3, ja Neïla, 9 kuud), 10 kana ja palju huumorit varuks. Allan, alias Daddy Poule, rääkis meile oma elust üliseotud isana avatud maal.

Vanemad: Kus te oma lapsi (ja kanu) kasvatate?

Isa kana: Keset eikuskit! Meie külas pole isegi pagariäri. Oleme Quimperi ja Concarneau vahel. Naabrid on lehmad ja see on minu jaoks korras! See oli see, mida me tahtsime. Élodie, mu naine, Nayani ja Neïla ema (Chelsea ja Marc on minu lapsed esimesest kooselust), olen ka mina bretoon ja meie vanemad pole kaugel. Elasin Pariisis, kuid ausalt öeldes ei näinud ma end seal lastega. Ja siis, see valik võimaldab meil omada suurt maja, 3 000 krunti (juhin tähelepanu, et mu naine armastab niita) ja kanad!

Kust see hüüdnimi Daddy Poule'i võrkudes on?

Jah, osaliselt! Ma olen alati kanu armastanud. Nad elavad koos meiega. Igal neist on nimi, sisenemine ja väljumine. Ja siis, ma kaitsen oma lapsi väga, ma ei saa neist lahti lasta, papa kana, mis! Kuid nimi oli juba võetud, nii et mõtlesin Cool Daddyle ja järg lihtsalt juhtus.

Topic Veel teemast:  Vanemlik autoriteet

 

Videos: intervjuu @Daddypoule'iga

lähedal
© @daddypoule

Kuidas seletate oma edu Instagramis?

ma ei tea! Olen seal olnud aastast 2012, aga päriselt hakkasin seda kasutama juunis 2018. Algul lollisin sõprade, pere pärast. Siis võttis kaste. Minu lood on tõesti hullud. Samal ajal kui mu postitused on tõsisemad, räägin oma pereelust, haridusest. Kui näeme, et jälgijate arv kasvab, ütleme endale, et tehke midagi huvitavat. Aga see nõuab palju tööd, ma veedan nädalas peaaegu 40 tundi. See on ka rõõm, nagu oleks õppinud videoid tegema, monteerima.

Ja neli last, kas see oli plaanis?

Mitte päris ! Ma ei tahtnud last baasi! Tahtsin nautida elu, vabadust. Siis saabus Chelsea, see polnud plaanis, olin 19-aastane. Aga ma eeldasin. Olen viieliikmelise pere vanim. Isa puudus kogu mu lapsepõlve. Toetasin oma ema palju, nii et olin väikestega harjunud. Aja jooksul sain aru, et lapsed pole mingid piirangud, saame edasi elada, nendega edasi liikuda!

 

lähedal
© @daddypoule

Milline näeb isa-kana igapäevaselt välja?

Töötan ainult kolm päeva nädalas. Panen nad hommikul kooli. Mängin nendega, kui saan – jalgpall, konsool… – teeme süüa, käime jalutamas… Kui kutsutakse, viin nad ka Pariisi. Kuid see, mida nad eelistavad, on foto. Nemad on need, kes minu Instagrami kontol pool sellest ära teevad! Organisatsiooni mõttes tuleb nelja lapsega parajalt kandiline olla. Élodie juhib, mina tegutsen. Tal on vaimne koormus, ma võtsin juba kehva voldi. Kuid mõnikord on mu peas 10, õnneks on mul Google'i kalender ...

Topic Veel teemast:  Inimesed: tähed ja nende lapsed tähistavad lihavõtteid

Näpunäide, et mitte murda, kui lastel on raske?

Kõige raskem on kodutöö, nii lihtsatest asjadest nad aru ei saa! Rääkimata Nayani vihast. 3-aastaselt testib ta meid pidevalt. Kui mul enam kannatust ei jätku, annan teatepulga üle Élodiele. Vahel jalutan õues. Ka oma autos ma dekompresseerin, tantsin, räägin, see on minu hetk! Ja ei ole lihtne kõiki nelja korraga hoida... Pisike magab ikka meiega tihti... Nii mõnelgi õhtul paneme nad varakult magama, et olla mõlemad, võtta aega aperitiivi võtta, arutada midagi muud peale ööelu . perekond…

lähedal
© @daddypoule

Projekte silmas pidades?

Olen vahetamas töökohta... Minust saab sotsiaalmeedia juht. Pärast paljude erinevate tööde tegemist! Ja siis me ei oleks pealinnale veidi lähemale, näiteks Rennes'i poole pöördumise vastu, sest ma käin sageli Pariisis ja see annab lõputuid reise. Tahaks ka lavale minna, sest sain oma videotega aru 

et see oli see, mida ma eelistasin… 

Intervjuu tegi Katrin Acou-Bouaziz

lähedal
© @daddypoule

Jäta vastus