Iseloomustused: need naised, kellele ei meeldi rase olla

"Isegi kui mu rasedus kulges meditsiiniliselt üsna hästi, nii lapsele kui ka mulle (peale klassikaliste vaevuste: iiveldus, seljavalu, väsimus...), ei meeldinud mulle rase olla. Tekib liiga palju küsimusi selle esimese raseduse puhul minu uus roll emana: kas ma lähen pärast tööle tagasi? Kas imetamine saab korda? Kas ma olen nii päeval kui öösel piisavalt kättesaadav, et teda rinnaga toita? Kuidas ma väsimusega toime tulen? Palju küsimusi ka isale. Tundsin kurbust ja tunnet, et mind ei mõisteta minu saatjaskonna poolt. see on nagu oleksin ära eksinud... "

Morgane

"Mis mind raseduse ajal häirib?" Vabaduse puudumine (liikumistest ja projektidest) ja eriti nõrk positsioon mida see eeldab ja mida on võimatu varjata! ”

Emilia

"Rase olla on tõeline katsumus. Nagu poleks üheksa kuud meid enam eksisteerinud! Ma ei olnud mina ise, mul polnud midagi põnevat teha. See on nagu uimane, me pole üldse huvitav ümmargune nagu pall. Ei mingit pidu, ei mingit alkoholi, olin kogu aeg väsinud, ei mingeid ilusaid riideid ka rasedale... Mul oli depressioon, mis kestis üheksa kuud. Kuid Ma armastan oma poega meeletult ja ma olen väga emalik. Mu sõber tahab teist last, ütlesin talle, et olgu, kui ta seda kannab! ”

Marion

" Mul ei ole üldse ei meeldinud rase olla, hoolimata rasedusest, mida paljud mind kadestaksid. Mul oli esimese trimestri traditsiooniline iiveldus ja väsimus, aga ma ei leidnud seda nii hulluks, see on osa mängust. Järgmistel kuudel on aga hoopis teine ​​lugu. Esiteks, beebi liigutamine, alguses tundus see mulle lihtsalt ebameeldiv, siis aja jooksul Mulle tundus see valus (Mul oli maksaoperatsioon, mu arm on 20 cm ja paratamatult kasvas laps selle all). Eelmine kuu ärkasin öösel valust nuttes... Pärast ei saa me enam normaalselt liikuda, saabaste jalga panemine võttis kaua aega, pidin end igas suunas väänama, et lõpuks aru saada, et ka sääremarja on paistes. Lisaks ei saa me enam midagi rasket kanda, loomi kasvatades tuleb appi kutsuda õnnetu heinakuhja, inimene muutub sõltuvaks, see on väga ebameeldiv!

Topic Veel teemast:  Anesteesiaeelne konsultatsioon: kuidas see toimub?

Ma ei julgenud öelda, et moraalselt oli see vale, kartes inimesi šokeerida. Igaüks kujutab ette, et rase on absoluutne õnn, kuidas saame seletada, et see on meile taunitav? Ja ka, süütunne, et panin oma lapsele nii tundma, mida ma juba üle kõige armastasin. Mul oli tohutu hirm, et mu väike tüdruk tunneb end mitte armastatuna. Järsku veetsin aega oma kõhuga vesteldes, öeldes talle, et mitte tema ei teinud mind õnnetuks, vaid et ma lihtsalt ei jõudnud ära oodata, et saaksin teda isiklikult näha, mitte kõhus. Võtan mütsi maha oma mehe ees, kes on mind kogu selle aja toetanud ja lohutanud, aga ka ema ja parima sõbra ees. Ilma nendeta, Ma arvan, et mu rasedus oleks muutunud depressiooniks. Soovitan kõigil tulevastel emadel, kes sellisesse olukorda sattuvad, sellest rääkida. Kui mul lõpuks õnnestus inimestele oma tunnetest rääkida, Lõpuks kuulsin paljusid naisi ütlemas "tead, mulle ka see ei meeldinud"… Te ei tohi seda uskuda, kuna teile ei meeldi rase olla, ei tea te, kuidas oma last armastada…”

Zulfaa

Jäta vastus