Tunnus: "Mu ämm rikub mu elu"

Mõnikord on mul häbi temast niimoodi rääkida. Mitte sellepärast, et see puudutab mu ämma, vaid sellepärast, et selles teemas tundub mulle väga puuduvat originaalsusest. Sisimas uskusin, et Xavier ja mina suudame selle peal olla. Ämmalood olid reserveeritud teistele ja igatahes meie ukse vahelt ei tulnud, sest tõeline armastus peaks minu meelest austust äratama. Ja ometi tundsin juba meie esimesel kohtumisel, et mu ämm ei kavatse rahulduda sellega, et palub mul panna talle hüüdnimi Nanette, serveerida mulle mu lemmiktoite ja pakkuda mulle parfüümiga kooskõlastatud kehapiima. sünnipäev. Juba tema esimene pilk sisaldas võltsi kiindumust ja tõelist väljakutset. Olen pikka aega hoidnud oma kahtlusi Xavieri ema suhtes, sest see naine oli tegelikult laitmatu. Xavier poleks aru saanud, et ma tema suhtes midagi negatiivset tundsin, mida ta ei näinud. Tõepoolest, mul polnud tõendeid. Mulle pidevalt komplimente tehes, minu suhtes tähelepanelik Nanette liikus meie sisekujunduses diskreetselt. Alles paar aastat hiljem taipasin, et see oli tema viis asju metoodiliselt ette valmistada. Vähehaaval muutes minust "tüdrukuks, keda tal kunagi pole olnud", muutes mu abikaasa vaenlase vennaks.

"Iris... Kas see on eesnimi või hüüdnimi?" ", küsis ta meilt, millal meie tütar sündis. Kui Xavier talle selgitas, et mulle meeldib iiriste värv, vastas Nanette: "Õnneks talle punane ei meeldi, muidu oleks ta kutsunud teda Geraaniumiks!" Ja kui ämm minust rääkis, siis minu juuresolekul, kasutades seda “tema”, nagu ma oleksin maandumise kõrval laine, sain aru, mis mind painab. See polnud enam tema, vaid Xavier. Xavier, tema üha arvukamate haugi kaasosaline. Nähes, kuidas ta ema nalja peale naeratab, ajas mind vihale. "Marion, ära võta seda kõike valesti..." ütles ta mulle, kui ma vihastasin, vabandades seda kiusamist tagakäega ja asudes oma emale kallile vaidlusele lahtiste naissuguhormoonide üle.

Topic Veel teemast:  Klassiväline tegevus: milline neist on minu lapsele parim?

Irise sünni puhul tuli Nanette majja elama, nagu kokku lepitud. Xavier töötas sageli välismaal ja tema ema tahtis meid aidata. Kahe tunniga muudeti mu korter täielikult. Me ei teinud seda nii. Me ei olnud nagu mina. Laua peal ei saanud last vahetada, isegi kui sellele oli pandud mähkimisalus. Me ei imetanud last avalikus kohas, pealegi vältisime imetamist liiga kaua! Laps taheti panna triigitud riidele. Korteri puhtusest kinnisideeks pesi ta kõike ülalt alla, nagu oleksin lits. Tundsin end oma lapsest vallatuna, et ta tõmbus mu käte vahelt iga kord, kui ma teda kandsin, soovitades mul Xavieri juuresolekul puhata, et näidata talle, kui abivalmis ta on. Ta monopoliseerib Irise, kutsudes teda "Risetteks", hoolitsedes alati selle eest, et ta ei hääldaks oma eesnime, mis teda hirmutab.

Leppisin sellega. Kummardusin ja palusin tal lõpuks lahkuda, väites, et pean oma maja üles otsima. Kuna Nanette tahab alati kõigile näidata, et ta on väga diskreetne, läks ta koju, andes Xavierile märku, et mul on naljakas viise teda niimoodi välja visata, et teda tänada. Xavieri isa jättis ta maha, kui ta oli veel noor ja ta ei kolinud kunagi. Olen sageli kurtnud, aga täna saan paremini aru, miks! Vastik, manipuleeriv, klammerduv, selline ta on. Ei, ta ei ole kleepuv, vaidleb Xavier vastu.

Ta vajab lihtsalt väikest seltskonda ja meie kohus on teda tervitada. Xavier seisab oma ema eest. Isegi pühade ajal, kui ta üürib otse meie puhkekeskuse kõrval korterit. Mõned meie sõbrad juhivad tähelepanu, kui õnnelikud oleme, et meil on seal vanaema, kes Irise käest üle võtab, aga sa räägid! Nanette kutsub end meie juurde õhtusöögile, saadab meid talle sobivatel ekskursioonidel, kuid ei mängi kunagi lapsehoidjat. Ta tuleb koos meiega randa, et nautida oma Xavierit, ja ta varjab seda üha vähem. Aja jooksul lubab ta endal isegi mu füüsise üle järele mõelda. Mitte otseselt, vaid ümmarguse ja perversse võtmega, isegi kui Xavier seda sõna kuulda ei taha. Kuna tahame oma rannarätikute peale lõunaks võileiba süüa, sosistab ta mulle, et äkki peaksin suve ära kasutama, et endale väike salatidieet teha. Ta ütleb nii ja vaatab mu puusi. Ta mängib naiste kaasamõtlemise kaarti, nõustades mulle salendavat kreemi. See on tema viis mulle öelda, et olen kaalus juurde võtnud. Katkusoov, räägib ta Irisele, kes on praegu 5-aastane, kuidas tema isa nooremana oli. Ma tean, et ta pöördub minu poole, aga just Irisele, keset Oidipust, kinnitab ta, et ta issi on kõige ilusam ja pealegi, tüdrukud, kus iganes ta ka poleks, on tema järele alati hullunud! Tema peale vihane, ma ei ole enam. Minu mees on minu silmis lihtne abikaasa, kes allub oma emale. Ma ei saa aru, et ta oma karusselli ei märka. Ma ei suuda enam kokku lugeda kordi, mil ta tema valis, meie mugavuse ja privaatsuse vastu. Ma ei püüa teda enam veenda, et ta ema on talle liiga lähedane. Seejärel viskab ta mulle näkku, et ma pole truudus oma vanematele. Minu vanemad on omal kohal. Nad ei ole sissetungijad ja vähemalt valvavad Irist igal kolmapäeval. Nad teevad mulle teene. Xavier lõunatab salaja koos oma emaga. Ta ei julge mulle rohkem rääkida, kuid naine võtab eksimise enda peale. Nanette ostis just maale maja, "et Iris saaks nädalavahetustel maal joosta". Kui Xavierile ütlen, et me ei saa kuidagi kõik nädalavahetused tema emaga koos veeta, vastab ta kohe: "Nanette kinkis meile ainsa rõduga toa, ta lasi isegi vanni paigaldada. Mullitab, sest sa armastad vanni! Ta laenab meile oma autot, et saaksime probleemideta kohale jõuda! ” Nanette siin, Nanette seal... see hüüdnimi tema suus on nii ebamehelik, et vahel naeran talle näkku.

Topic Veel teemast:  Loomulikult Blu Ray's

Olen nii pettunud, et mõnikord kõhklen tema juurest lahkumisest, et temast lahti saada. Ma pean Xavieriga rääkima. Mida oleks tal vaja, et end lunastada? Et ta tunneb ära iga kord, kui ta mulle haiget tegi, kas altpoolt või otse? Et ta vabandab selle pärast, et tal pole õnnestunud koos minuga näha, kes ta ema tegelikult on? Kui ta seda ei tee, ei vabane ma kunagi kujutlusest, kuidas mu mees kummardub oma ema poole ja põgeneb minu eest. Kahjuks ei tundu talle vastuhakkamine kohe plaanis ja igatahes mitte sel nädalavahetusel: me läheme maale Nanette’i juurde, kellel pole kedagi, kes oma garaažiust parandaks… “ja mida on nii tore omada, vaevalt paigaldatud, Irisele juba portikust planeeritud ””!

Jäta vastus