Tunnistus: "Mu abikaasal oli klooster"

Kilod rasedust: Mélanie abikaasa võttis ka! Lugu

“Kuus kilo, mu abikaasa võttis minu rasedusega kuus kilo juurde! Isegi täna ei suuda ma seda uskuda. Kui ütlesin talle, et olen rase, oli Laurent vaimustuses, eriti kuna me ootasime seda rasedust juba mitu kuud. Esiteks oli ta üliõnnelik. Ja tasapisi sain aru, et tema õnnega segunes väike ahastus. Ei midagi uhket: ta lihtsalt kartis, et minu ja lapsega võib midagi juhtuda. Pärast rahunes maha.

Ja, kui olin jõudmas kolmandasse raseduskuusse, hakkas kaal juurde võtma kui ta ei söönud rohkem kui tavaliselt. Kilod ladestusid enamasti kõhule. Algul ma ei pööranud sellele eriti tähelepanu, aga ühel õhtul hüppas see mulle otsa. Ütlesin talle naerdes: "Hei, tundub, et olete rase!" Sa nägid seda väikest purki, mis sul on. Sinu kõht on peaaegu suurem kui minu oma! Ta protesteeris jõuliselt, kuid kui ta end kaalus, nägi ta, et mul oli õigus… Me mõlemad mõtlesime, miks ta kaalus juurde võtab. Võib-olla näksas ta natuke rohkem kui tavaliselt, aga mitte ülemäära, meile tundus. Ta püüdis pöörata tähelepanu sellele, mida ta sõi, kuid ta jätkas kaalus juurdevõtmist ja isegi isu … raseda naise järele! Eriti alates kuuendast kuust tal oli vahel naljakassoove. Näiteks ühel õhtul kella 23 paiku tekkis tal väga suur isu vahukoorega jäätise järele, kes tavaliselt selle magustoidu austaja ei olnud! Ja loomulikult me ​​ei teinud seda. Järgmisel päeval tahtsin ma osta, aga ta ei tahtnud seda üldse... Kümme päeva hiljem unistas ta, et neelab aprikoose, kui oli veebruar, ja see talle enne eriti ei meeldinud. siin. Ja need olid tõesti väga tugevad soovid! Tunnike mõtles ta ainult sellele. Seda oli väga üllatav kogeda. See kestis umbes kaks kuud, siis Laurent rahunes. Ma ei tundnud midagi: ei isu ega tugevat iha.

Topic Veel teemast:  Eksklusiivne emadus: emad loomulikult

See oli tema õde, kes ütles talle ühel päeval teda narrides, et tal on ilmselt tegemist varjamisega. Teadsime ähmaselt, mis see on, ei midagi enamat. Niisiis kiirustasime Internetist selle kuulsa kloostri kohta kõike teada saama. Ja Laurent tundis kergendust, nähes, et ta polnud ainus mees, kes seda olukorda kogeb. Minu kogutud teabe põhjal võib öelda, et päris paljudel meestel on partneri raseduse ajal füüsilised sümptomid. Laurent sai kinnitust: ta ei ole laadanähtus! Sellest, mida me aru saime, tähendas see covade, et ta pidi kogu maale näitama, et ka tema saab lapse. Ja originaalsus seisneb selles, et ta väljendas seda oma keha kaudu.

Võtsin seda kõike suure huumoriga. Minu mehe kilod kogunesid, tema isud ja isegi seljavalu, mis algasid umbes minu 6. raseduskuul, võtsin neid hästi. See pani mind naeratama... Tema õde ei olnud tema vastu lahke: ta arvas, et ta tahab, et teda märgataks ja et ta ei talu, et kogu tähelepanu oli suunatud tema naisele. Ma arvasin, et ta oli tema vastu liiga karm. Rääkisime sellest Laurentiga palju ja lõpuks tõdesime endale, et see oli tõepoolest tema viis sellel üritusel osaleda, mis muudab meie elu.

Tema "lohutamiseks" nende kuhjuvate ja raskesti talutavate kilode pärast ütlesin talle: "See on teie viis valmistuda isaks. See on päris lahe! ” Tegelikult naersime sageli selle nähtuse üle: näiteks päev, mil seisime peegli ees külili, et näha, kellel on kõige suurem kõht… Olime sel päeval üsna tasavägised! Tegelikult tegi mulle muret see, et ma pärast sünnitust ei kaotaks neid 14 kg, mis ma rasedusega juurde võtsin.

Topic Veel teemast:  Juuste eest hoolitsemine pärast sünnitust

Ütlesin endale ka, et Laurent ei pruugi leida neid “šokolaaditahvleid”, mida ta kandis… Tõsi, enne kui ma rasedaks jäin, tegi Laurent palju sporti ja seal oli ta järk-järgult loobunud kogu oma sporditegevusest. Ma ei oska seletada, mis tema peas toimus. Võib-olla oli ta minu suhtes liiga ärev, liiga empaatiline. Laurent ei olnud selle olukorraga kuigi rahul, tema, kes oli alati kõhn olnud. Kuid ta ei tahtnud end päris dieedile viia, seda enam, et ta ei tundnud, et ta sööks üles. Ta harjus sellega ja tegi isegi nalja kõigi nende veidruste üle, mis temaga juhtusid, et draama maha mängida. Mu ema ajas sellest sassi! Ta ei pidanud normaalseks, et ta kogeb minu rasedust "füüsiliselt". Ta hakkas mulle rääkima, et tal on probleeme, et võib-olla ei võtnud ta seda last nii hästi vastu, nagu ta ütles, ja taolisi asju. Mina, kes ma olen üsna rahumeelne, peatasin ühel päeval oma ema ja ütlesin talle väga kindlalt, et ärge sekkuge, et see pole midagi ja see puudutab ainult Laurenti ja mind. Ta oli nii üllatunud, et ma temaga niimoodi rääkisin, et ta lõpetas kohe mõtlemise. Ka Laurenti sõbrad ajasid ta sassi, kuid ilma vastikuseta. Mis puutub minu sõbrannadesse, siis see olukord lõbustas neid väga, nad polnud seda kellegi teise juures näinud.

Kui Roxane sündis, oli Laurent minu kõrval sünnitusosakonnas oma ülekaalu ja tohutu rõõmuga. Maagiline oli teda näha suure kõhuga ja tütrega süles. Järgnevate kuude jooksul kaotas ta kõigist raskustest hoolimata kiiresti oma kilod. Minu jaoks võttis see palju kauem aega: mul kulus peaaegu kümme, enne kui oma rea ​​leidsin! See klooster on meie jaoks naljakas ja üsna liigutav mälestus. Tänagi naerame selle üle koos. Huvitav, kas see nähtus kordub, kui saame teise lapse. Kuid see ei muretse mind maailma pärast ega ka Laurenti. Ma ütlen alati, et meie väikesel tüdrukul oli võimalus meie kahes kõhus "iseennast teha"! Ja ma arvan, et see on originaalne tõend armastusest, mille Laurent mulle andis. ”

Topic Veel teemast:  Julien Blanc-Grase kroonika: “Milline näeb välja isa igapäevaelu pandeemia ajal? "

Intervjuu Gisèle Ginsberg

Jäta vastus