Pärast lapsendamist rase

Mul oli kokkusobimatus oma mehe spermaga (st mu lima hävitas elukaaslase spermat.) Pärast seitset viljastamist ja kolme ebaõnnestunud IVF-i soovitas õpetaja meil lõpetada, sest nagu ta mulle nii “diplomaatiliselt” ütles, polnud mul enam midagi anda.

Pöördusime lapsendamise poole ja pärast nelja-aastast ootamist oli meil õnn saada imearmas pisike 3-kuune. See oli nii suur šokk, et mul oli 2 kuud menstruatsioon ja siis kuu aega täielik katkestus... Siiski jäin viisteist kuud pärast oma pisikese saabumist rasedaks...! täna täitus ema kahe imearmsa lapsega: väike Brice 34 kuud ja väike Marie 8 kuud ja 3 nädalat. Brice tegi minust emaks ja Mariest naise. Ring on täis.

Vähim arenenud riigid ei ole imerohi. See on raske, kurnav (füüsiliselt ja psühholoogiliselt) ning meditsiinimeeskondadel napib sageli psühholoogiat. Ka nende jaoks on ebaõnnestumine, kui sul ei õnnestu ja nad panevad sind seda tundma. Nii et kui see töötab, ütleme, et see on suurepärane, kuid kahjuks ei räägi me malest piisavalt! Lisaks muutub see kiiresti nagu narkootikum: seda on raske peatada. Olen rääkinud teiste naistega, kes on seal käinud ja neil oli sama tunne. Me tahame, et see töötaks nii väga, et mõtleme ainult sellele.

Isiklikult oli mul süütunne, tundsin end “ebanormaalselt”. Inimesi on raske mõistma panna, kuid ma pahandasin seda keha, mis ei teinud seda, mida ma tahtsin. Arvan, et peaksime selle probleemiga tegelema, sest ikka on uudishimulik, et üha rohkem naisi jätab sünnitamata, kuigi neil pole füsioloogiliselt midagi. Nii arstid kui ka nende patsiendid tormavad liiga kiiresti liigsele meditsiinilisele ravile. Mis puudutab armastust oma lapse vastu, siis lapsendamine või sünnitamine on täpselt sama asi. Minu jaoks jääb Brice alati IMEKS.

Topic Veel teemast:  Munade külmutamine Prantsusmaal: kuidas see toimib?

Yolande

Jäta vastus