Veekaotus: tunnistused

«Teise sünnituse puhul jõudsin sünnitusosakonda, ämmaemand palus mul jalad laiali ajada, et ennast uurida, ja seal plahvatas veekott näkku, tal oli lihtsalt aega veidi põigelda! Ma läksin vabandustes segadusse, ta ütles mulle, et seda juhtus palju ja et mõnikord oli ta rinnahoidjani märg! Ma ei arvanud, et see võib seda teha. Beebi saabus nagu nool, üleüldiselt naerdes!!! ”

angelco2005

"See oli keset ööd. Kui mu mees tõusis, et end riidesse panna, oli mul just vett läinud ja ta ütles mulle: "Miks sa põrandale pissid?" Imeline eh!!! 3ndaks, kui oli vaja ema hoiatada, et ta saaks pisikesi vaatama tulla (alati keset ööd), ütles mu mees talle: “Ema, ma tulen sulle järgi, sinu tütar kaotas luud!!! ""

valu 19

“Esimesel sünnitusel kaotan öösel väga kergelt vett, abikaasa ärkab üles, ma pean minema... Panin lihtsalt väikese rätiku, et mitte märjaks saada väikese voolu tõttu… suur viga !!! Autost väljudes, sünnitusosakonna ees, leian end kahest etapist, püksid ja jalad läbimärjad ja siin ma jõuan kui part tilkuvalt märjana sünnitusosakonna sissepääsu juurde... Räägib meid tervitav ämmaemand : “Väljas sajab palju vihma !!! »Paar tundi hiljem (ma ütleksin, et saabumine pühapäeva hommikul kell 6 ja sünnitus esmaspäeval kell 17!) Siin ma olen sünnitustoas, ämmaemandad ja günekoloog on teinud kõik, et mu emakakael oleks korras. töötanud mitu tundi. lõpuks laieneb. Olen kahekesi peri reguleeriva anestesioloogiga ja seal läheb sünnituslaud keskelt pooleks !!! Paanikas anestesioloog sunnib mind jalad tihvtidesse panema, et vältida kukkumist ja kuidagi paranemist. Koju saabuv ämmaemand heidab anestesioloogile mõrvarliku pilgu: "Nii, sünnitame ilma minuta!" Järgnes pikk kõne nende kahe vahel, et kas nad peaksid kutsuma biomeditsiiniinseneri, et see seda parandada (ma tunnistan, et ma ei tahtnud näha, kuidas ta lauda parandab, kui mul jalad püsti olid. õhk!). Ühesõnaga, nad tegid sünnituse ajal äkilise remondi! ”

Topic Veel teemast:  Sünnipildid: kuidas läheb?

elo1559

Jäta vastus