Elisa Tovati: hitt, film ja… beebi

sisu

Elisa Tovati: täisväärtusliku tulevase ema tõeintervjuu

Filmi “Tõde, kui ma valetan 3” kinos ilmumise puhul usaldab kaheksa kuud rase Elisa Tovati, kes on juba väikese Josephi ema, Infobebes.com-is… 

Kas olete väiksest peale unistanud näitlejaks saamisest? Kust see komöödia maitse tuleb?

 Ma ei tea, see on kirg. Olen alati tahtnud sketse teha, luuletusi kuulata. See on minu jaoks loomulik. Võib-olla oli mu vanematel sellega midagi pistmist. Minul igatahes ühel päeval klõpsu ei tulnud, nähes filmi vanuses 12/13 aastat. Oma pojaga näen, et igal lapsel on erinev isiksus, näitlemine on minu arvates osa minu omast.

Olete 8 kuud rase. Kas pole raseduse praegusel hetkel liiga raske reklaamida "Tõde, kui ma valetan 3"?

See ei ole raske. Rasedus on füsioloogiline seisund, mitte patoloogiline. Iga päev ärgates ütlen endale, et mul on vedanud. Kindlasti olen õhtul koju tulles veidi väsinud, aga minu jaoks pole see töö, mulle meeldib seda teha, mul on lõbus. Ja siis tahan ka naistele näidata, et suudame jääda väärikateks ja ilusateks, see on oluline kuni raseduse lõpuni. Nii et kui ma saan olla eeskujuks…

Topic Veel teemast:  3-6-aastane: tema väikesed tikid ja veidrused

“Tõde, kui ma valetan” meeskonna kokkusaamisest on möödunud kümme aastat. Kuidas taaskohtumine läks?

Väga hästi ! See on suur perekond, milles on mitu armastuslugu. Minu vanematega, sealhulgas isa Enrico Maciase ja abikaasa José Garciaga, moodustame juba tõelise meeskonna. Meil oli väga lõbus üksteisega kohtuda. Kuna tunneme üksteist, siis oli ka kergem mängida, hoidsime aega kokku ja andsime end südamega rahule.

Kas teie tegelane, Chochana Boutboul, näeb välja nagu sina?

Peale piiritu armastuse, mida ta tunneb oma vanemate ja abikaasa vastu, mis on ka minu juhtum, mitte üldse. Ma ehitasin selle nullist üles. See on naine, kes sündis hõbelusikas suus. Ta arvab, et tema mees on härrasmees ja usub kõike, mida ta talle ütleb.

Võtte tipphetk?

(Peegeldus naerab siis) Mulle meeldivad hetked, mil saad tõesti tegutseda, lahti lasta. Ühes stseenis üritame Serge'iga last saada. Olime voodis ja meil oli seda stseeni mängides väga lõbus.

Olete nii laulja kui ka näitleja. Kuidas saate nende kahe karjääriga samaaegselt hakkama, eriti Prantsusmaal, kus meile meeldib inimesi kastidesse panna?

Ma arvan, et mul on väga vedanud. Inimesed on harjunud mind nägema ja siis alustasin ka enne näitlejannade/lauljate moodi. Mul on kolmas album. Muidugi tuleb teha valikuid, aga loomulikult peab naine olema korraga mitmes valdkonnas (töö, ema elu...), osatakse jagada. Ma lihtsalt pean seda natuke rohkem tegema.

Topic Veel teemast:  Tavaline haridusvägivald ehk VEO, mis see on?

Teie duett "We must" koos Tom Dice'iga tabas sel suvel märki ja teie kolmas album on kriitikute poolt tunnustatud. Kas ootasite sellist edu?

Sa ei oota kunagi edu, isegi kui sa sellest sageli unistad. See on tõeline üllatus. Ma olen nii õnnelik, sest see on armas laul, mis mulle väga meeldib.

Jäta vastus