Soov last saada: last vajavate naiste terav tunnistus

” Pärast seda 3 aastat tagasi tehti embrüonaalne reduktsioon, mul oli väga suur soov saada veel üks väike tükk. Kas ta oli tüdruk või poiss, minu jaoks polnud vahet. Niikaua kui mul on see laps, keda tahan üle kõige. Mõtlen sellele uuesti ja kuigi olen oma kaksikutega väga rahul, on mul siiski vaja ühte, et tasa teha kahe ülejäänud osapoole kaotus, et inglitega ühineda. Perekonna poole pealt pole keegi sellest teadlik, nende jaoks ei pea mul seda soovi olema. Aga see on minust tugevam, mul õnnestub endale isegi menstruatsiooni hilinemine tekitada, kõht paisub ja tahab oksendada, samas tean, et see pole võimalik, kuna mul on spiraal. Ma ei kaota lootust et ühel päeval majutatakse minusse väike olend. ”

ma mõtlen

Joelle Desjardins-Simon:Embrüonaalne redutseerimine pole kaugeltki tühine tegevus. Myle, tundub, et sa kannad oma süüd tõsiselt, ei räägi sellest oma lähedastele, mõtled välja kujuteldava raseduse algust ja loodad, et uus eostus parandab su kahe embrüo hävimise. Kuidas seda süükoormat kergendada, et mitte kanda seda oma sündimata lapsele?

"Pärast 8 raseduse katkemist 4 aasta jooksul, sealhulgas kaksikut, kus ma kaotasin teise embrüo kaks nädalat pärast esimest, emakaväline rasedus diagnoositi hilja, mistõttu kahjustatud toru eemaldamine, pisarate faasid… Jah, kinnisidee oli seal. Palju eksameid, arvutusi, kokkutõmbumine... Ühesõnaga, jõudsin pisarates oma günekoloogi juurde, öeldes: lõpetan, ma lõhenen, lõpetan kõik ravid, võtan uuesti pille, ei usu enam. See oli üks raseduse katkemine liiga palju! Nii et tavaliste pillide võtmise jätkamine, unustamata, kindlal kellaajal, oli veebruaris 2011. Ei mingeid muid ravimeetodeid, ainult magneesium, et tõusta. Juuni 2011 rasedustesti, mille olin apteeki jätnud (nii palju ostetud), teen piinlikkusest tervelt minema visata. Lugesin "käsiraamatut" 3 korda uuesti läbi, olin nii üllatunud, et see oli positiivne! Paar päeva hiljem kohtamas kaja, 7 nädalat rase. Täielik puhkus. Veebruar 2012 tähtajaga, minu väike süda on seal 4,02 kg ja 52 cm. ”

Topic Veel teemast:  Munasarjade puudulikkuse tõttu läksin munarakke külmutama

Sandrine

JDS: Teie reisid näitavad, kuidas elu kulgeb meie teadmata ja mil määral pole viljatuse küsimustes miski pöördumatu ...

"Me tahtsime 5 aastat killukest endast... aga ei! See oli raske näha sõpru, perekonda, kes kõik saavad tööl vanemateks, see on teiste jaoks nii lihtne! Palju pisaraid oli alles või peidetud, tunnistan... Ja siis 2 viljastamist hiljem sündis meie pisike, peaaegu 7 kuud tagasi. Ära kunagi kaota lootust ! »

Charline

JDS: Viljatus, mis on niigi valus, äratab mõnikord ägedat ja ütlemata armukadedust, mis suurendab kannatusi veelgi.

"Kui soovist saab vajadus, kui see ihaldatud kohalolek on juba ammu käes ja kui sellest saab puudumine... Minu meelest on sõna kinnisidee halvasti valitud! Kui peate kõik oma lootused maha matma, ma arvansaame leinast rääkida! »

Mustikas

JDS: Sa ei tohiks olla üksi nii suure meeleheitega... Ümbritse end oma lähedastega, oma abikaasaga, et mitte üksi silmitsi seista.

Jäta vastus